Senior .Net Developer – Stockholm

This job is open for application
Last application date: 31 juli

Send application

Nevermind Media växer och söker nu en senior .NET-utvecklare med en passion för kvalitativ kod, testbarhet och moderna ramverk. Det är positivt om du har arbetat med Episerver, SQL Azure, Javascript och MVC.


Som senior utvecklare hos Nevermind Media så har man stort inflytande vid val av roller och kunder och vi ser alltid till att våra konsulter får jobba med något de tycker är roligt och som de är intresserade av. Vi jobbar oftast i par med en senior och en mer junior utvecklare där den mer seniora konsulten har stort ansvar för att den mindre erfarna konsulten får den hjälp den behöver för att kunna göra nytta och utvecklas. Hos oss är viljan att utveckla andra lika viktig som viljan att utveckla sig själv.

Vi förväntar oss att du har eftergymnasial utbildning i programmering, utveckling, eller systemvetenskap och att du har arbetslivserfarenhet som systemutvecklare/programmerare i minst 2 år. Det viktigaste för oss är hur som helst att du gör bra ifrån dig på vårt kodtest, om du har lärt dig hemma i källaren eller på anrikt universitet spelar mindre roll.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med goda möjligheter till delägarskap i bolaget.
Din ansökan skickar du till info@nevermindmedia.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Söderberg på marcus@nevermindmedia.se eller telefon 070-990 78 61.